Luonnollinen perhesuunnittelu

Etsitkö

Luonnollinen perhesuunnittelu on tehokas tapa välttää raskauden jos olet hyvin motivoitunut ja oikein opetetaan. Tämä pakkausseloste ei kerro, miten käytännössä luonnollinen perhesuunnittelu. Se antaa perustiedot taustatietoa siitä, miten se toimii. Tarvitset yksityiskohtaiset ohjeet selitetään miten luonnollinen perhesuunnittelu. Katso järjestöt lueteltu tämän selosteen lopussa.

Luonnollinen perhesuunnittelu tarkoittaa raskauden ehkäisemiseksi, ilman pillereitä tai laitteita. Se perustuu mahdollisuus ennakoida hedelmällistä aikaa. Tämä on aika olet todennäköisesti tulla raskaaksi. Raskaus on vältettävä, jos sinulla ei ole seksiä tänä hedelmällinen aika (tai käyttää muita menetelmiä ehkäisymenetelmää, kuten kondomia). Se voi olla hyvin tehokasta ehkäisymenetelmää. Kuitenkin, se tarvitsee vahvaa sitoutumista sekä sinun ja kumppanisi.

Hedelmällinen aika kestää noin 8-9 päivää jokaisessa syklissä. Se on seitsemän päivää ennen ovulaatiota vasta 1-2 päivää ovulaation jälkeen. Ovulaatio on kun nainen vapautuu muna munasarja - yleensä kerran kuukaudessa. Muna selviää noin 24 tuntia. Kuitenkin sperma voi elää jopa seitsemän päivää sen jälkeen, kun seksiä. Siksi hedelmällinen aika alkaa seitsemän päivää ennen ovulaatiota. Joten, jos tiedät tarkalleen milloin ovulaatio, niin voit ennustaa, kun hedelmälliset päivät ovat.

Tietäen, kun ovulaatio on avain tämän menetelmän. Kun olet varma, että voit ennustaa tämän niin tämä perhesuunnittelun voi olla erittäin tehokas. Se vie hyvä ohje ja 3-6 kiimakiertojen oppia tekemään luonnollinen perhesuunnittelu. Tämä on paljon vaikeampi tehdä, jos sinulla on epäsäännölliset kuukautiset.

Sinun täytyy tehdä kirjaa joka päivä yhden tai useamman "indikaattoreita". Näitä ovat seuraavat:

 • Kehon lämpötila. Tämä yleensä nousee hieman, kun ovulaatio ja on edelleen suurempi till ensi kaudella. On monia tekijöitä, jotka voivat järkyttää tätä, kuten sairaus, ja lääkkeitä (kuten parasetamoli, joka voi alentaa lämpötilaa). Kuitenkin, jos otat lämpötila ennen sängystä joka aamu, kuvio yleensä syntyy. Tämä näyttää, kun ovulaatio on tapahtunut. Tietokoneavusteinen lämpömittarit ovat myös käytettävissä, jotka työtä yhdistämällä tietoa pituus kuukautiskierron ja lämpötila.

 • Eritteiden kohdunkaula. Nämä muutokset koko kuukautiskierron:
  • Vain ajan jälkeen ei ole paljon eritystä ja emätin on kuiva muutaman päivän.
  • Noin kahdeksan päivää ennen ovulaatiota, eritteiden entistä kostea, tahmea, ja pilvinen.
  • Neljä päivää ennen ovulaatiota eritteiden kastunut, kirkas, liukas ja joustava (kuten munanvalkuaista).
  • Päivässä tai niin ovulaation jälkeen eritteiden kuivua uudelleen vasta ensi kaudella.
  Joten tarkkailemalla muutoksia eritteiden voit ennustaa 7-8 päivää ennen ovulaatiota.

 • Kierron pituus. Ovulaatio tapahtuu yleensä 12-16 päivä ennen ajan. Jos sykli on hyvin säännöllinen tämä voi auttaa ennustaa ovulaation.

 • Ovulaation ennustaminen sarjat. Nämä ovat laitteita, jotka voit ostaa apteekista. On olemassa kahdenlaisia ​​ovulaation ennustaminen sarjat. Molemmat toimenpide hormonitasot. Yksi mittaa niitä virtsassa ja muihin toimenpiteisiin ne teidän sylki.

  Virtsa-pohjainen pakki havaitsee kasvua, tai aalto, nimisen hormonin luteinisoivan hormonin (LH), joka esiintyy suunnilleen yksi kaksi päivää ennen ovulaatiota. Päälaitteelle saataville Britanniassa kutsutaan Persona ®. Vaikka pieni määrä LH on aina läsnä veressä ja virtsassa, on päivää ennen ovulaatiota, määrä kasvaa noin kahdesta viiteen kertaa.

  Sylki-pohjainen sarjat testi nousee estrogeenitaso kun lähellä ovulaation. Koska estrogeenitaso nousee, suolapitoisuus sylki kasvaa liikaa ja kun suola kuivuu se kiteytyy saniainen-kuviona. Kun nämä sarjat, näet jos "sylki ferning" on tapahtunut kuin sylki on kuivunut. Sylki-pohjainen sarjat ovat hieman epätarkempi kuin virtsa-pohjainen sarjat.

Kyllä - vaikka imetys ei ole yhtä tehokas kuin muiden ehkäisymenetelmien. Imetyksen on jatkuttava vauva stimuloi hormoneja, jotka tukahduttaa ovulaation. Ovulaatio on epätodennäköistä kuusi kuukautta synnytyksen jälkeen, jos:

 • imettää täysin (tämä tarkoittaa vauva ei ole muuta ruokaa tai juomaa lukuun ottamatta äidinmaidosta), ja
 • sinulla ei ole ollut ajan vuodesta synnytyksen.

Jos haluat harkita luonnollinen perhesuunnittelu ota yhteyttä seuraavien järjestöjen lisätietoja siitä, mistä löytää paikallinen opettaja.

FPA (entinen Family Planning Association)

Neuvontapuhelin: Englanti 0845 122 8690, Pohjois-Irlannissa 0845 122 8687 Web: www.fpa.org.uk

Hedelmällisyys UK - Asiantuntijat luonnollinen perhesuunnittelu

Luonnollinen perhesuunnittelu. Eritteiden kohdunkaula.
Luonnollinen perhesuunnittelu. Eritteiden kohdunkaula.

Verkkosivujen www.fertilityUK.org

Billings elämä - tarjoaa koulutusta laskutus "ovulaation menetelmä

Verkkosivujen www.woomb.org

Tämä artikkeli on suljettu kommentoi.